zoeken Zoeken | U bent hier : Home > Kantoor

Over het kantoor

Mijn doel is om kwalitatief goed juridisch advies te geven tegen een schappelijke prijs. Als zelfstandig ondernemer (zie mijn CV) had ik zelf gemerkt dat een advocaat behoorlijk duur kan zijn. Dit weerhoudt een particulier en het midden- en kleinbedrijf ervan juridische bijstand te zoeken.

Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Vandaar dat ik open staat voor andere afspraken dan het bekende uurtje/factuurtje. Lees hier meer over over deze mogelijkheden.

Rechtsgebieden

Ik verleen mijn diensten voornamelijk op de volgende rechtsgebieden:

  1. Civiel (=burgerlijk) recht: de onderlinge problemen tussen particulieren en/of bedrijven. Denkt u aan contracten, onrechtmatig handelen, huur, arbeidsovereenkomst en dergelijke
  2. Familierecht: de onderlinge relaties tussen familieleden. Denkt u aan echtscheiding, omgang, alimentatie en dergelijke
  3. Bestuursrecht: problemen tussen bedrijven en/of particulieren met overheidsinstanties zoals gemeenten en uitkeringsinstanties. Denkt u aan uitkeringen, vergunningen en dergelijke

Voor mij is het belangrijk dat cliƫnten hun juridische positie goed begrijpen. Dit uitleggen is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik kan mij goed verplaatsen in uw positie, de particulier of ondernemer die geconfronteerd wordt met soms ongewenste en vaak complexe juridische vraagstukken. Communicatie tussen u en mij als uw advocaat is daardoor een stuk makkelijker. Niet onbelangrijk voor een succesvolle samenwerking!

Kwaliteit en permanente opleiding

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Zoals alle advocaten ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast ben ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Beide organisaties stellen hoge kwaliteitseisen!

Ik volg jaarlijks een uitgekiend programma voor mijn permanente opleiding. Mijn kennis en deskundigheid zijn daardoor altijd up-to-date. Daarnaast heb ik regelmatig overleg met andere advocaten (intervisie).

Werkafapraken

Op alle opdrachten die ik uitvoer zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Bovendien kent het kantoor een geschillenregeling en een privacyverklaring.

Zie ook:

Algemene voorwaarden
Op mijn dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing. Verder lezen...
Contactgegevens
Alle contactgegevens van Advocatenkantoor Blommendaal Verder lezen...
Diensten
Alle diensten van Advocatenkantoor Blommendaal. Verder lezen...
Geschillenregeling
Advocatenkantoor Blommendaal kent een kantoorgeschillenregeling en is aangesloten bij de geschillencommissie advocatuur. Verder lezen...
Kosten rechtsbijstand
Alles over proceskosten, griffiegeld, verschotten en advocaatkosten. Verder lezen...
Over Serge Blommendaal
Een korte introductie van Serge Blommendaal, advocaat in Maastricht Verder lezen...
Privacyverklaring
Conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Verder lezen...
Publicatielijst
Alle publicaties van Serge Blommendaal Verder lezen...

Een afspraak maken?
Dit kan ook bij u thuis of 's avonds!

Vragen? Hulp nodig?
  • Bel mij: 043-260 04 06
  • Ik bel u!
  • Gebruik het formulier:    Ja, stuur mij de nieuwsbrief!