zoeken Zoeken | U bent hier : Home > Kantoor > Blommendaal

Over Serge Blommendaal

Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Nadat ik daar het gymnasium had afgerond, ging ik Bestuurskunde studeren aan de Rijksuniversiteit Leiden. Ik specialiseerde mij in het financieel-economisch beheer bij de overheid. Tegelijkertijd rondde ik in Leiden een deel van de rechtenstudie af.

Na mijn afstuderen in de Bestuurskunde werd ik zelfstandig ondernemer. In de jaren negentig had ik een IT-bedrijf. Ik ontwikkelde applicaties voor (lokale) overheden en zakelijke dienstverleners zoals advocaten.

Rond het jaar 2000 was mijn werkterrein volledig veranderd. Ik begeleidde en adviseerde bedrijven met commerciële activiteiten in Turkije. Regelmatig publiceerde ik artikelen over de (juridische) aspecten van het zakendoen in Turkije, over Turks recht en over de implicaties van de (toen nog verwachte) toetreding van Turkije tot de Europese Unie.
Zie ook mijn publicatielijst


Het werd daardoor telkens belangrijker om ook mijn rechtenstudie nog af te ronden. Medio 2005 studeerde ik daarom af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als specialisatie had ik (internationaal) ondernemings- en handelsrecht gekozen.

In 2006 begon ik als advocaat bij een middelgroot kantoor in Maastricht. Medio 2012 ben ik mijn eigen kantoor begonnen. Mijn doel is om tegen een betaalbaar tarief mensen en bedrijven adequaat te helpen bij hun juridische problemen.

Contactgegevens

Klikt u hier voor alle contactgegevens van het kantoor. Wilt u al mijn contactgegevens meteen digitaal hebben? Download dan mijn visitekaartje (vCard)

Zie ook:

Algemene voorwaarden
Op mijn dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing. Verder lezen...
Contactgegevens
Alle contactgegevens van Advocatenkantoor Blommendaal Verder lezen...
Diensten
Alle diensten van Advocatenkantoor Blommendaal. Verder lezen...
Geschillenregeling
Advocatenkantoor Blommendaal kent een kantoorgeschillenregeling en is aangesloten bij de geschillencommissie advocatuur. Verder lezen...
Kosten rechtsbijstand
Alles over proceskosten, griffiegeld, verschotten en advocaatkosten. Verder lezen...
Over het kantoor
Wie ben ik? Waar kan ik u mee helpen? Wat kost het? Verder lezen...
Privacyverklaring
Conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Verder lezen...
Publicatielijst
Alle publicaties van Serge Blommendaal Verder lezen...

Een afspraak maken?
Dit kan ook bij u thuis of 's avonds!

Vragen? Hulp nodig?
  • Bel mij: 043-260 04 06
  • Ik bel u!
  • Gebruik het formulier:    Ja, stuur mij de nieuwsbrief!